lördag 23 maj 2009

Pirat den 7 Juni

Jag har bestämt mig, det blir Piratpartiet som får min röst den 7 juni. Det som fällde det slutliga avgörandet var Oscar Swartz sågning av Jonas Gardell här.


Hej Pirat!



SDS

11 kommentarer:

  1. Ett parti, en fråga inget ansvar

    SvaraRadera
  2. Eller hur? Känns helrätt.

    SvaraRadera
  3. Om man är tonåring så tycker man nog det.

    SvaraRadera
  4. Well, jag tänker köra på piratspåret jag med.
    Ansvarslöst? Nej, det tycker jag inte. Soffliggare är ansvarslöst-Jag tänker rösta. Det är inte pga min ansvarslöshet som jag saknar förtroende för de etablerade partierna i nuläget. För mig handlar det om storebrorsmentalitet,politisk elitism, maktmissbruk, bristande respekt för både individ och demokrati medmeramedmera.

    Alltid anonym.

    SvaraRadera
  5. och så insatt var du i EU frågan, du väljer något som inte vill något utom "din rätt till ett privatliv och för en mer balanserad upphovsrätt." Hur tydligt som helst. Kör hårt!

    SvaraRadera
  6. Fjellner kommer nära till att vara en bra kandidat, men han utgår eftersom han representerar ett parti (m) som drev igenom IPRED och FRA. Dom övriga partierna står antingen för långt ifrån mig ideologiskt eller bär ett tungt ansvar för felaktiga beslut i frågor som är viktiga för mig.
    Ergo: Piratpartiet.

    SvaraRadera
  7. Insatt i EUfrågan? Nej, det skulle jag verkligen inte vilja påstå. Jag är dock inte ensam om detta.Ska bli intressant att se hur högt valdeltagandet blir.

    Jag var positiv till EU förut, men har successivt blivit mer negativ. Min röst på piratpartiet handlar om ett sätt att uttrycka EU skeptisism i första hand.Annars hade jag nog röstat som jag brukar, kanske..Jag är politisk desillusionerad. Det är väl inte förbjudet?

    Du bashar mig och ironiserar över piratpartiet-var står du själv? Vad ska du rösta på? Varför?

    Alltid anonym.

    SvaraRadera
  8. Konstaterar är inte samma sak som att ironisera. Jag tror inte på att rösta på ett parti som bara vill driva en sak. Eu är väl lite mer än så. Desillusionerad är väl dom flesta när det gäller eu men jag väljer då att rösta på något som förhoppningsvis kan driva en förändring. Det tror jag inte Piratpartiet kan.

    SvaraRadera
  9. http://konstantmagasin.wordpress.com/2009/05/26/hycklande-sossar/

    Säger ungefär det jag vill ha sagt...

    SvaraRadera
  10. Bra skrivet men återigen så finns det så mycket mer än Fri Kunskap och Fri Kultur, med tillhörande underpunkter, som PP skriver om i sitt partiprogram. Övervakningssamhället är inte bra men vad säger PP om all annan övervakning som kameror, telefon avlyssning mm mm. För att inte tala om arbetsmarknadspolitik, handel mm. Hittar inget om kring detta i PP's partiprogram. Det finns lite mer än internet tycker jag.

    SvaraRadera
  11. Tanjas inlägg här då?

    http://tanjabergkvist.wordpress.com/2009/05/28/smapartiernas-toppnamn-gastar-agenda/

    SvaraRadera