måndag 20 april 2009

Baylan - fortfarande osynlig. Vi tackar.

Världens sämsta partisekreterare, Ibrahim Baylan, håller sig fortfarande gömd. Han är inte med i matchen. Han är inte ens ombytt. Jag tror inte han överhuvud taget vet vägen till arenan. En nyhetsgoogling på honom visar idag dessa magnifika uttalanden:

Ang opinionsundersökningar:
"Jag tror att vi kommer att få se både bra mätningar och mindre bra mätningar, säger Socialdemokraternas partisekreterare Ibrahim Baylan till SvD.se" . Jag antar att han tycker att mätningar där(s) går upp är "bra" medan alla andra är "mindre bra".

Ang (s) websatsning inför valet 2010:
" Du får vara med på dina villkor, sade Baylan enligt TT vid måndagens presskonferens,". Ett helt nytt grepp för vänstern, medlemmarna får vara med på sina egna villkor!

Ö-viks allehanda skriver:
"Med jämna mellanrum brukar det diskuteras om behovet finns av att "toppa laget” (ett uttryck som för övrigt aldrig mer borde få användas inom politiken efter att Göran Persson ”toppade laget” med Jens Orback och Ibrahim Baylan…)"

Mer om opinionsundersökningarna:
"Vi har ett och ett halvt år på oss att visa att vi tar till oss det som den här undersökningen ger uttryck för, säger Ibrahim Baylan till Aktuellt.". Det gäller att inte förhäva sig. Baylan ser opinionsundersökningarna och tänker alltså återkomma i ärendet om 1,5 år.

Påminner om mannen som skulle köpa bil i gamla DDR. Det fanns bara ett märke, en färg och en modell. Han slog till, säljaren meddelande att bilen skulle vara leveransklar om 3 år varpå östtysken frågade om den skulle komma på förmiddagen eller eftermiddagen om 3 år. Rörmokaren skulle nämligen komma på förmiddagen... Det är Baylans hemmaplan.


Till sist, Baylan om Etermedia:
"Enligt partisekreteraren Ibrahim Baylan är Socialdemokraterna ”i grund och botten skeptiska” till TV-reklam". Klart han är. För bara några år sedan ville hans parti förbjuda parabolantenner och deras kommunikationsminister trodde internet var en fluga. Dom ville förbjuda diskotek eftersom det "imperialistiska och amerikanska" påfundet hjärntvättade ungdomar och gjorde dansbandsmusiker arbetslösa. Det fanns motioner om att förbjuda videobandspelare. Dom var i grunden emot allting som hotade TV1 och TV2. Baylan har Sveriges tyngsta betonghäck. Så länge han finns ser det ljust ut för alliansen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar