måndag 6 april 2009

Wanja

Äntligen slipper vi de här störande diskussionerna om hennes kompetens och hennes förehavanden. Nu har nämligen SAP och LO "satt punkt för diskussionen" enligt SAPs pressekreterare (den mest osynlige pressekreteraren i hela världen).

Så praktiskt! Att inte Reinfeldt tänkte på det när det blåste om alliansens ministrar. Han skulle helt enkelt beordrat ut ett pressmeddelande om att Alliansen har beslutat att sätta punkt för debatten. Det kunde ju Falkengren gjort också; och Reefat El Sayeed på den tiden det begav sig. Mona herself kunde gjort det för att slippa göra pudlar och ta timeouter. Mycket enklare att bara sätta punkt. Genialiskt.

Får se om SvD, DN, SDS, HAX, NEO och alla andra också väljer att sätta punkt, eller om dom till skillnad från LO och SAP tycker att det finns en poäng i att belysa oförätter, diskrepanser, missljud i budskapen, lögner, bedrägerier och annat skoj även om Baylan har satt punkt?


SAP har för övrigt en site som bara är lite bättre än SAS och Svenska Spel. Problem med internet verkar vara symptomatiskt för betong-vänstern.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar